Pridružite se

Želite se aktivirati, nešto konkretno učiniti ili samo podržati/ili donirati aktivistima i njihovim organizacijama i udrugama, možete početi od:

Greenpeace Hrvatska

Greenpeace svojim nenasilnim, kreativnim djelovanjem krči put prema zelenijem i mirnijem svijetu te se bori protiv sustava koji ugrožavaju naš okoliš.

Greenpeace International

Greenpeace je ekološka organizacija koja se bori protiv zagađivanja Zemlje i zemljine atmosfere. Greenpeace djeluje u 41 zemlji svijeta u Americi, Aziji i Europi.

Zeleni odred

Zeleni odred – forum braniteljske udruge Vidra – veterani i društvena akcija. Borimo se protiv devastacije šuma i šumskih površina u Republici Hrvatskoj.

Boranka

Boranka – Projekt pošumljavanja opožarenih dijelova Dalmacije. Savez izviđača Hrvatske, Hrvatske šume i Gorska služba spašavanja pokrenuli su najveće volontersko pošumljavanje. Pridruži se Boranki!

Mreža zelenih telefona Hrvatske

Cilj Zelenih telefona je poticanje građana na aktivnije sudjelovanje u zaštiti okoliša, a nadležnih institucija na učinkovitije rješavanje problema u okolišu.

Krešo Krijesnica

Isključiva misija kampanje „Krešo Krijesnica“ jest saznati zašto su se magične lampice koje su osvjetljavale ljetne noći našeg djetinjstva ugasile u Hrvatskoj. Pomognite nam da vratimo svjetla našeg djetinjstva!